KACHINGG $$$$

Wednesday, 29 January 2014

Kek Keju Meleleh .... lagi..

Kali ini di oder oleh ex officemate saya dulu-dulu, teringin katanya nak makan kek keju meleleh, so dia request untuk besday anak dia tapi nak versi padang bola sebab anak dia ni memang peminat tegar bola sepak. Harap sangat semoga puas ati yer...

cheese kek meleleh tema padang bola
Psst: Sekitar Selayang, Sri Gombak, Batu Caves, Wangsa Maju dan sekitarnya, hari ni ada ready stok cheese kek meleleh yer. RM12 satu.. Sesapa berminat sms atau kol saya di 016-2700481 atau pm ke fb saya di https://www.facebook.com/mayangharunsayang

10 comments :

  1. Kat bangi tak boleh hantar ke kak...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU WIKEN BLEH LE.. TAPI WIKEN NI KIENA BALIK KG LAK.. COTI LAMA KANNN...

      Delete
  2. Ala dkt dgt la dg rh knor..nti knor nk tmph cheese meleleh tu...

    ReplyDelete
  3. bestnye....terliur tgk.

    eh balik kpg ye. x jem ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik katanya.. tapi tak tau le somi mayang kot2 tuko plan

      Delete
  4. walla tgk sampai air liur nak meleleh ni hehehe

    ReplyDelete
  5. Fuiyoooo..meleleh ayaqliuq akak wehhh!! ada belen lg x??

    ReplyDelete
  6. akak, harga rm12 tu besar mana bekas dia? meh la hantar kat saya, kt office jalan duta je. hehehe

    ReplyDelete
  7. hai, salam kenal..

    saya datang sini dan follow awak..sudi la singgah blog sya dan follow di http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq..

    p/s: apapun kek tu nampak cantik sangat.

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI