KACHINGG $$$$

Friday, 8 November 2013

Order tapi tak Collect

Sedihnya.. dah ode kek tapi tak amik lak... rugi masa, tenaga dan kos....  huhuhuhu..

Kek Red Velvet...

6 comments :

  1. salam rindu mayang..laa ciannye die..xpela mayang..anggap ni salah satu dugaan & pengalaman org berniaga ye! moga lebih sabar & tabah pasni..insyaallah!

    ReplyDelete
  2. Dugaan dlm.niaga. Sabar ye mayang...

    Bada pun byk kali kena tp brg yg lambat expired la..

    ReplyDelete
  3. la kenapa lak camtu... dugaan tu sabar yer mayang... dpt kat KA Ni sodap betul !

    ReplyDelete
  4. la.. awat la cam tu kan. kalau tak nak jgn la order. sabar k. dugaan tu. lenkali ambik depost dulu. tapi tu lah kan, kita ni ingat kesian dah dorang pulak tak kesiankan kita. dugaan dalam berniaga ni. sabar ye.. Moga Allah melimpahi rezeki dari sudut yang lain pulak

    mmm.. akak, sebenarnya sekolah tu dekat je dengan rumah. that why kami lepaskan dia berbasikal.

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI