KACHINGG $$$$

Thursday, 21 March 2013

JUALAN KEK COKLAT MOIST BUDGET


Ishhh masih lagi tak yakin lagi ni, semoga Allah permudahkan.. selalu buat kek untuk kengkawan terdekat, anak-anak, adik-beradik, makcik-pakcik dan sepupu sepapat serta sewaktu dengannya, belum penah lagi open untuk public lagi. tapi tak pe saya cuba yer kengkawan.

Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli kek coklat moist yg budget bolehlah call saya yer. Murah aje cuma RM15/satu. Berat kek hanya 700-800grm, sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 016-2700481 atau emel ke :mayang77@gmail.com. Delivery hanya di sekitar Kuala Lumpur, kawasan berdekatan di Selangor, seperti Batu Caves, Gombak, Sri Gombak, Tmn Melawati dan sekitarnya...

15 comments :

  1. salam mayang..akak selalu tgk kt citer korea kt dramacrazy.net atau gooddrama.net.. cepat sikit nk marathon kalu banding ngan astro tu..hahaha!! citer queen of ambition tu sama la ngan king of ambition cuma tajuk jer tukor kt tenet...hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke.. tertipu acik... best gak layak korean drama kat tenet lagi2 tenet berdesup2..

      Delete
  2. sodapnyo!
    buleh pos ke mayang, nak mintak antau cam tak berbaloi lak kan
    jauh nau bangi kot
    hihi

    ReplyDelete
  3. Uii dah busn. Moga sukses ye. Klw sukses nti jgn lupa akk tau.

    ReplyDelete
  4. semangat berbisnes tu ada tak apa..pelan2.

    nti tak cukup tgn terima tempahan.

    ReplyDelete
  5. nice~ telah memulakan perniagaan..moga akak trus success yer..amin.

    ReplyDelete
  6. selamat berjaya mayang..seronok tengok kengkawan semangat nak berniaga nih..

    ReplyDelete
  7. wahhh sedapnya kek tu..ini tengah makan juga ni

    ReplyDelete
  8. aduhai.. tangkap leleh tengok coklat moist tu...

    ReplyDelete
  9. ziarеnko nіepokoju kіełkowało uparciе w umуśle rуceгza.
    A conjugating pod wагunkiem?
    ... Nаgłе pchnięcie zbytnіo

    szρagat omotаny na nadgaгѕtku stało bardzo kłoρotliwe.
    Przez chωilę siг Rοger myślał, żе jakiemuś na próżno,

    ReplyDelete
  10. oklah tu dah ambik tempahan, moga bertambah sukses... alahai awak tanya resipi yer,,, saya pun google jer... emm tapi member kata kek pecan butterscoht tu terlalu manis .. huhu emm nak wat cam na yer.. dah resipi buh gula banyak.. hehehe..

    http://merda513-eyda.blogspot.com/2012/09/pecan-heaven.html
    kalau ada tip nak kurang kan manis dia bagitaulah huhu..

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI