KACHINGG $$$$

Wednesday, 27 May 2015

ALHAMDULLILAH

Rezeki dari Allah, tak banyak pun ordernya tapi sangat bersyukur. Sekurangnya ada juga aktiviti yang saya lakukan setiap weekend. Minggu ni saya ada order untuk kek aiskrim, cis tat, pavlova, Oreo cis leleh, vanilla cis leleh, coklat cis leleh, pandan cis leleh dan red velvet budget. . Terima kasih kepada yang order.. hehehehe lain kali order lagi. Sayang korang...... ok wrap for last week.. This week is waiting. Sesapa nak order, jangan segan-segan wasup di no. 0162700481 @ 01115223873, Still open order untuk tempahan tat nenas yer. Delivery on weekends yer, weekdays boleh tapi sekitar sri gombak yer.
aiskrim kek (thanks yati)

Aiskrim kek (resepi syapex, thanks dik)


pavlova wt stoberi, mandarin orange and blueberi topping

coklat cis leleh
ada yg tak amik, ni takat mana yang sempat aje
red velvet budget




12 comments :

  1. Puas duduk didapur kalau macam ini gaya tempahan yg tak berhenti Mayang
    Bagus kakak suka dpt tahu kemajuan org kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TIME KASIH KAK .. DOA KAN KEJAYAAN SAYA

      Delete
  2. Replies
    1. ITULAH YUIII... TENGOK AJELAH NAMPAKNYA

      Delete
  3. Alhamdulillah
    Kita duk dkt2 jer kn....tpi tk pernah jumpa..

    Nti knor nk rasa air tgn mayang jugalh

    ReplyDelete
  4. Assalam dan salam perkenalan...aktif kak mayang ni...akak ade komen di blog saya...tapi saya ni buka blog macam biskut orea...kejap ade, kejap xde...skrg dalam usaha nak start semula baking n blogging...nanti boleh la berguru dengan akk yer...

    ReplyDelete
  5. Assalam mayang, bestnye... kalo pandai masak2 camni.. ni kalo berjiran dkat umah ni, dpt tak rasa skit, heeee...

    ReplyDelete
  6. syiokknya
    alhandulillah seronokkan

    ReplyDelete
  7. Tahniah myg. Semakin mantap busn. Alhamdulillah

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI