KACHINGG $$$$

Sunday, 31 May 2015

OPEN ORDER UNTUK TAT NENAS BUNGA

STICKY POST




Open order untuk tart nenas untuk raya nanti yer, jem homemade, sesapa yang berminat boleh lah order dengan saya melalui wassup atau message ke nombor 0162700481 (mayang) atau 0192600564 (harun). Order adalah untuk sekitar Wangsa Maju, Setapak, Sri Gombak, Gombak dan kawasan di sekitarnya. (RM25 sebekas)

19 comments :

  1. Wah sedapnya tart nenas.Kesukaan anak2..

    ReplyDelete
  2. Pengelat betullah Mayang:)
    Macam ni org JB tak dpt nak rasalah..

    ReplyDelete
  3. uh , tak sampai wilayah sini lak ... semoga dipermudahkan .

    ReplyDelete
  4. salam..timak kasih lawat blog saya=)) semoga sukses selalu ye..

    ReplyDelete
  5. dekat raya barulah merasa ni . hehee

    ReplyDelete
  6. Sedap tart nenas ni. Memang biskut raya mesti makan setiap tahun.

    ReplyDelete
  7. wahh..nampak sedap tu...hihi...boleh jual raya nti:)

    ReplyDelete
  8. sedapppnye... jeles sungguh pada akak yang pandai wat cookies ni..

    jom join http://ridmasrm.blogspot.com/2015/05/tangkap-gambar-like-post-dan-share.html

    ReplyDelete
  9. Sedap tu..boleh dijamu kepada tetamu masa raya nanti kan..:)

    ReplyDelete
  10. tart nenas fav semua ni mayang mesti laris punya tu

    ReplyDelete
  11. tat memang fav saya...terliur, huhu. tapi jauhle

    ReplyDelete
  12. wangsa maju ?
    mcm dekat j ni.. blh jupe..
    cod ke kak ?

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI