KACHINGG $$$$

Friday, 5 December 2014

KEBABOOMM... MELETOP SUDAH..


MALATOP SUDAH.... AGAKNYA DIA MINTAK REHAT TAPI TUAN TANAH ASYIK SUOH DIA PUSING AJE.... TERUS MERAJUK.... TERBAKAR SUDAH.... ADEH SAYANGNYA.. BANYAK SANGAT BERJASA...... LET IT GO...LET IT GO..... LET IT GO... LET IT GO....... HUHUHUHUHUHUHU... LOVE YOU SO MUCH.....

14 comments :

  1. laaa meletop pulakkkk...ganti le baru mayang
    mana gambo yang meletopnya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak snap gambo pn kak... takde le malatop sampai terbkr gitu... cuma dia bunyi plop..plop aje kendian bau hangit dan terus benti....

      Delete
  2. oppppsss, jasanya stkat itu saja mayang...
    kna bli yg bru la tu.. hihi

    knor punya lgi out dated..

    ReplyDelete
  3. sedihnya...
    rasa terbantut mood nk membaking kalau gini.. hehe..
    ira penah jgk kene mcm tu.. tinggal mangkuk je jd kenangan.. huhu...
    sampai skg tak beli lain.. kalau nk buat kek, pukul pakai tangan.. hehe..

    ReplyDelete
  4. out dated lg legend lagi tahan lama kak...

    ReplyDelete
  5. huhuhu..kesian dah sampai umur lh tu kak...assalam mya

    ReplyDelete
  6. mcam mana bleh meletop . huhuu

    ReplyDelete
  7. Siannya.. haha.. lain kali belilah dua, boleh guna selang2 bolehlah dia berehat :3

    ReplyDelete
  8. beli baru... sekarang banyak murah made in china punya

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum wrt wbt,

    Pertama sekali, ingin kami memohon maaf kerana meninggalkan komen ini di blog anda dan tindakan ini boleh disalah anggap seolah-olah seperti spam dan kurang professional. Tujuan komen ini adalah untuk menyebarkan berita baik tentang pelancaran laman web Letsmasak.com.

    Letsmasak.com merupakan sebuah laman web resipi yang mempunyai pelbagai fungsi media sosial yang menarik. Melalui Letsmasak.com , komuniti pengguna dapat memanfaatkannya sebagai sebuah platform untuk berkongsi resipi, ilmu dan tip-tip masakan agar dapat dimanfaatkan oleh semua. Dengan design yang kemas, mesra pengguna, serta komuniti yang interaktif dan proaktif, Letsmasak.com sudah pastinya sangat selesa digunakan oleh para pengguna sebagai personal-recipes-composer. Dengan rendah hati kami ingin menjemput anda untuk bersama menyertai komuniti kami dalam menyumbangkan ilmu melalui platform Letsmasak.com.

    Untuk mendaftar, anda boleh berbuat sedimikian melalui url tersebut:
    http://letsmasak.com/register

    Oleh kerana masih tidak ramai yang tahu tentang kewujudan Letsmasak.com ini, maka kami ingin memohon jasa baik anda sekiranya sudi untuk menulis entry review tentang Letsmasak.com di blog ini. Kami amatlah menghargainya.

    Kami memohon maaf sekali lagi atas tindakan ini. Kami amat berharap agar komuniti Letsmasak.com akan berkembang justeru dapat dimanfaatkan oleh semua.


    Ikhlas daripada,
    Letsmasak.com

    ReplyDelete
  10. jangan putus semangat yer....dia dah penat sangat la tu...^_^

    ReplyDelete
  11. wah banyak dah berjasa ni yer mayang n satu lagi TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

    ReplyDelete
  12. hurm...kene beli baru la jwpnye kak Mayang... beli yg moden, canggih punye, ikut suke nak putar lame mane, heee~ saya jarang membaking kak Mayang... heeee~

    ReplyDelete
  13. tu lah . dia nak rehat tapi kena jln juga . sudahnya jln terus ... heheheee

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI