KACHINGG $$$$

Friday, 1 March 2013

PENAH TAK DAPAT CAMNI

Saya tak tau le nape sejak akhir2 ini saya dapat komen dari org2 luar ... ishh takkan glemer sangat blog ni... emmmm musykil saya... penah tak alami perkara yang sama macam saya ni.. kalau ada mintak tolong advise sket apa yang perlu saya buat...


6 comments :

  1. pernah kak..boleh kata hampir tiap ari..terus je delete, wat menyemak btl

    ReplyDelete
  2. x pnh la pulok...
    x dpt den nk menolong..

    ReplyDelete
  3. penah gak dapat camgini
    ni namanye spam comment
    mcm email spam gak le tu

    akk nengok background page mayang ni tros lapau
    haha

    ReplyDelete
  4. Akk pun pernah gak dpt komen dari ananymous ni. Kdg x baca pun trus delete.

    ReplyDelete
  5. mrk i nak popularkan link mrk je ...

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI