KACHINGG $$$$

Thursday, 17 January 2013

Bila anak2 sibuk nak bergambar dan sibuk jadi kameraman...

Gambar-gambar ni semua anak2 saya yang amik.. saya tak tau pun kewujudan nya.. tau2 mak aihh banyak nyer gambar .. bila tengok lawak plakk.... hahaha... Jom layan wajah-wajah kesayangan hamba...





perasan tak anak dara saya terselit tepi sotong tu



















21 comments :

  1. kreatif dan aktif..membesar bagai johan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sgt aktif sampai umi dia pun kekadang dah macam tarzan..

      Delete
  2. hihihi..comel je diorg ni kak. anak sulung saya pun sama, tau2 je ada gambar dan video dalam hp saya tu. mcm2 posing dan karenah!

    ReplyDelete
  3. Simpan aje di sini Mayang bila mereka besar tengok balik mesti mereka akan gelak sakan:)

    ReplyDelete
  4. amboi....macam2 gaya depa buat noh....ada tunging tebalik boleh tahan juga anak2 mayang nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooh yannn sangat boleh tahan... kekadang umi dia ni banyak beristifar.... hahah mmg kena byk sabar.. lagi2 di keliligi dengan anak2 lelaki yg sgt lasak dan aktif..... (anak pompuan sorang tu pun dah x supe pompuan dah)

      Delete
  5. mmg btul2x abis kamera di bt ye klu anak2x jd photographer...hihi

    ReplyDelete
  6. hahaha hilang stress bila tgk gambar anak cam gini kan... ^_~

    ReplyDelete
  7. myg, akk x leh buat la button reply tu. hu hu hu..dah tukar da ke embedded tu. tp x leh gak..

    ReplyDelete
  8. samalah anak bongsu KA. dlm hp die mcm2 gamabr yg disnap2 hehehe

    ReplyDelete
  9. Mmg ada button reply tu tp x function pun.

    ReplyDelete
  10. semua budak2 sama jer kan bila dapat pegang kamera..jenuh nak men delete..

    ReplyDelete
  11. Salam kenal, anak kakpb pun gitu juga, pantang dpt handphone. suka sgt ambil gmbr muka sendiri.

    ReplyDelete
  12. bijak bijak
    memang bijak
    kann
    :)

    ReplyDelete
  13. Akk yg x leh nak reply all the comments tu. klw reply x appear pun..

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI