KACHINGG $$$$

Wednesday, 10 October 2012

Fuhhh... lega..



Alhamdullilah, arini seharian saya bertapak kat blog KA, melunaskan Blogwalking dalam segmen yg saya sertai... saya memang le jarang sangat sertai segmen, boleh dikira dengan jari , tapi kalau saya masuk sesuatu segmen saya akan berusaha bersungguh (selalu le lambat sikit, haruslah begitu sebab saya bekerja ye kengkawan), dah selesai baru le saya sertai segmen lain lak..JANGAN INGAT SAYA SOMBONG EKK.... kalau ada yang menjemput .. tapi saya tak sertai ekkk... saya tengah tumpukan pada satu segmen dan ke segmen yang lain ..

sori tuan umah tak de sibuk berjalan2 ke blog org

14 comments :

  1. salam..dtg singgah dr segmen KA :)

    ReplyDelete
  2. BW sampai rumah kakak thanks. Been follow you back as 152 follower...

    ReplyDelete
  3. slmt berjalan2 yer tuan umahh.hehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih follow saya. saya follow kmbali

    ReplyDelete
  5. thanks sudi singgah..dah lama da saya follow blog maya..tapi mostly jadi silent reader je..hehehe..

    ReplyDelete
  6. akhirnya.. jmpa jgk blog mayang.. selamat kenalan.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana sudi singgah blig Nur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opss silap taip la plak. ** singgah blog Nur..
      Salam perkenalan.

      Delete
    2. Opss silap taip la plak. ** singgah blog Nur..
      Salam perkenalan.

      Delete
  9. wahhh..bgus2x..siap dh BW ye..ayut jgk xsiap2 lg :)

    ReplyDelete
  10. samala kita...kdg2 tak sempat pun...

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI