KACHINGG $$$$

Tuesday, 15 May 2012

TAK PERLU KATA APA-APA.. JOM LAYAN GAMBO KEKANAK COMEL NI ...

Dua orang kanak-kanak ini sangat le comel.. yg tinggi tu anak buah saya (DARWISYAH) dan yg rendah sket tu the one and only anak pompuan saya (BELLA). Nampak baik kan? haruslah begitu... hahahah kalau nak tau mereka ni kalau kat rumah suka sangat nak cari pasal sesama sendrik ... hahahah.. ada saja cara nak pekena sesama mereka.. so di taim mereka sgt baik ni saya amik gambo wat kenangan... hhahahahha

Bella and Wisya... Baik ok.. 

Posing maut konon...

abis idea nak posing camne 

camgini ok tak?

atau camgini ke?

Wisya (yg pegang pipi tu) : pening le nak posing camne lagi...

Posing duduk camgini ok tak Umi...

atau posing wat bibir ala2 seksi...
Dan yang paling saya suka posing peluk-peluk ni .......


abaikanlah landscape yg bersepah2 tu .. hahah taim ni kami sibuk dok bukak hadiah  dari Korea ...


16 comments :

  1. They are adorable and so cute. Enjoy the moments with your daughter before she grows up and has her own life. Mine is already all grown up and now I can only play with kids but not jaga them anymore. Don't have the patience I suppose.

    ReplyDelete
  2. Seronok tgk gelagat darwisyah Dan Bella ni, baru meriah Rumah dibuatnya ;)

    ReplyDelete
  3. thanks nava... hahaha still kecik pun kadang2 don't have the patiennce ...... Aju... seronok kannn.. kekadang pening kepala gak taim depa dok rebut2 mainan..

    ReplyDelete
  4. pandai bergamabr budak berdua ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... mmg pun .. kalau kat umah depa panggil sorang minah gedik dan sorang lagi minah gatai.... hehhe bleh gitu ....

      Delete
  5. Assalamualaikum,

    Wahh...ada gaya jadi model nih he.he.he...comel sangat gayanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaya model tu aje kak Ros.....hahaha tapi kalau jumpe org luar malu2 kucing memasing

      Delete
  6. alahai comelnya tgk gambar budakx2 ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..... gaduh pun kuat.. depa berlakon aje tu...

      Delete
  7. ni doodle free amal bagi kat awak
    hanya yang bertuah sahaja ^.^
    simple tapi kami ikhlas

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/free-cute-doodle-muslimah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih Cik amal... wah terharunya..

      Delete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI