KACHINGG $$$$

Tuesday, 17 January 2012

SICANTIK SIEZUKA




Hari ni tengah blog walking kat blog kengkawan ternampak le GA ni kat blog kak ina, wah seronoknyer saya, lagi2 le hadiah dia best2, tenkiu kak ina sbb jemput saya join contest ni, ini le first time saya sertai GA, harap2 menang lah ya. Tugasan untuk sertai GA ini ialah :-

1. Tajuk mesti bubuh "GA Pertama Sicantik Siezuka"..
2.Copy gambar yg diatas tu dan paste dlm entri kita...dan linkkan ke entri blog Siezuka...
3. wajib follow blog Siezuka
4.bagi komen kelebihan dan kekurangan blog Siezuka..
5.Lepas tu tag 2 org kawan blogger kita...

Komen lak tentang blog sizuka ni ialah:-

Entah lah bagi saya ok aje suma .. bleh tak gitu siezuka..... tapi untuk detail lagi ialah blog ini cukup menarik bagi saya, penuh dengan warna warni serta gambar2 yang menyegarkan dan yang penting sekali ringkas dan padat. Senang nak tengok dan semak dari satu post ke satu post. Disamping penyusunan teks yang kemas dan teratur. Kekurangannya pula ialah saya rasa tidak ada yang kurang lagi, sebab semuanya best kat blog ni, Tapi saya rasa boleh juga Cik Sizueka masukkan templete lain untuk memperbanyakkan traffic ke blog Sizueka .........


So saya tag 2 org rakan saya ekk



ok sekian terima kasih ... doakan semoga saya berjaya ekk.... SAYA NAK KAN DIAH BEG TU ..... HAHAHAHAHAHAH

3 comments :

  1. mayang...kak ina suka ketip kuku Hello Kitty tu..he he he...

    ReplyDelete
  2. wahhh... kak ina .. kita doa sesama ekk...

    ReplyDelete
  3. time kasih join & Good luck ;)

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI