KACHINGG $$$$

Friday, 15 January 2016

LAMA TAK JENGUK BLOG..

SHUH.. SHUH..... Aiseymen, memang lama dah tak update blog ni, nak kata bz tak juga tapi biasa la bila kemalasan melanda memang apa pun tak boleh. Blog kengkawan pun dah lama saya tak jengah. Semoga sihat belaka yer dari blogger picisan seperti saya yer. Jangan di picit2 saya udah le. Sebelum itu masih sempat juga yer saya nak ucapkan selamat tahun baru buat semua kengkawan dan semoga tahun ini mendatangkan lebih rezeki kepada anda semua. Tahun ini banyak juga perkara yang mencuit hati saya dari masalah pelarian Syria (adehhh menitis air mata saya kalau mengenangkan mereka ni tau), sahabat-sahabat di Palestine (ini pun selalu merobek2 hati saya), masalah Amira (seyes dik akak memula sangat bersedih dgn kehilangan awak tau.. tapiiiii... haktuiiiii boleh bertuko akak jadi hijo tau di buatnya setelah akak tau perkara sebenar), isu belanjawan 2016 (ada perkara agak menduka citakan akak gak), isu review restoran fizomawar, isu photo album kawin (adehh ini pun masukkan jugak ke), isu UPSR (tahun lepas anak akak amik dan akak redha dengan keputusannya.. hahahha), isu tembak menembak di Paris dan banyak lagi. tak tertulis akak di sini yer. Apa pun semoga tahun ini menjadi tahun terbaik untuk kita semua.... Amin.......

Sebelum itu layan gambar mak budak dan bebudak yer....

umi wt aiman 

aiman + kakak

hah yang ni aiman poyo, mintak gigit.. haishh geram tgk...


MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI