KACHINGG $$$$

Wednesday, 16 March 2016

THANK YOU...



Nampak-nampak tak? uissh terharu sangat .. walaupun saya ni jarang sangat online, tapi ada sahaja sahabat-sahabat yang sudi menjenguk blog saya yang tak seberapa ni. Terima kasih sangat, semoga kita berkekalan bersahabat... Insyaallah .. Tq buat Adda Syuhada, Ira, Kak Nor kayu manis, Nuyui,  Norma ML, Cheq da, Aryan Azra (tq awak)kak nooriah abdullah (tq kak, tak sangka blogger masakan terkenal sudi jenguk blog ni), pokokmanggisdepanrumah, syapex, ibu lala, nurul hidayah, job dirumah dan ramai lagi...tak tertulis saya di sini ... terima kasih sekali lagi yer 

8 comments :

  1. Alhamdulillah...

    maknanya ada yang tetap mengingati. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Sahabat maya rindulah tu..

    ReplyDelete
  3. salam singgah.. lama jugak x jenguk.. kat sini ,, datang nak sapu habuk kot2 tuan rumah x sempat nak sapu .. hii.. ..

    ReplyDelete
  4. Kakak biasa jenguk tengok resepi Mayang tau:)

    ReplyDelete
  5. Tengok resepi Mayang yg mabeles tu ..

    ReplyDelete
  6. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, kawan2 blogger walau jrg singgah ingatan ttp ade in sya allah

    ReplyDelete
  7. nak order kek leh x delivery sri gombak

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI