KACHINGG $$$$

Monday, 9 March 2015

Piknik lagi

Salam semua... Tak habis lagi dengan berpiknik lagi yer. Lain yang di rancang lain yang di buat. Biasalah kita hanya merancang Allah yang menentukan segalanya. Pitt stop tak berubah masih lagi di kampung Kemensah. Adik-adik semua tak penah lagi pergi sini dan semua decide nak berkelah di sini, so kami sekeluarga pun ikut saja. Sayang sekali suami tercinta tak dapat join kerana outstation ke Langkawi. Kami berkelah di Kem Isi Rimba, Kg Kemensah, nice tempat dia. Sekepala masuk RM5 dewasa, kanak-kanak free, tapi lain kali pergi kena bawa ubat nyamuk, adehhh banyak nyamuk pulak. Di sini ada juga tempat untuk bermain paintball. Menarik jugak lah, kalau nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke facebook mereka. Malas nak taip banyak-banyak, moh le kita layan gambar pulak yer.





  

9 comments :

  1. bestnya. terasa kesejukan sampai ke tulang. kat daerah Sik tempat saya ni pun ada banyak tp ada yg dah ditutup sebab kes kencing tikus

    ReplyDelete
  2. uishhh... happening sungguh nampak pic ni.. terasa kedinginan air tu.. seronoknye kumpul2 dengan family gi picnic

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya . dah lama jugak nak pergi mandi sungai tak pergi2 lagi

    ReplyDelete
  4. wah berendam lagi ye....nak kata musim pns,,ptg2 gombak hujankan..alhamdulillah..
    time pns mmg best berendam sesekali...

    ReplyDelete
  5. dulu masa gi zoo , tertanya2 juga jln sebelah zoo tu pi mana . sbb nampak banyak sgt kenderaan masuk . rupanya ada sungai ya . klu masa tu tau , confirm kami pi je ke situ . jimat duit tiket ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  6. seronaok lah bebudak main airkan. hati hati juga dengan kencing tikus..

    ReplyDelete
  7. Dah besar panjang ni SP punya semangat nak mandi-manda pun ikut pudar.. Tapi kalau anak-anak kecil seronok sakan la..hehe

    ReplyDelete
  8. bestnyaa kak lama x main piknik2 dgn family camni... hati2 ya sekarang ni banyak kes denggi .. kemarau2 pun nyamuk banyak

    ReplyDelete
  9. besnya nampak, dah lama sangat tak mandi air camni, dulu last pun masa sekolah menengah

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI