KACHINGG $$$$

Tuesday, 20 January 2015

Mati kutu

Tak dapat hapdet blog.. Byk gambar dan perkara2 yg terjadi semenjak 2 minggu ni tak dapat di update. Ini di sebabkan Henpon cap ayam saya tu masuk klinik dan tak lupa gak desktop saya pun rosak, masuk wad dua-dua sekali. Apa nak buat, melopong aje le 2-3 minggu ni.



25 comments :

  1. oo ye ke, takpe bg dia rehat plk...

    ReplyDelete
  2. Alahai.. dugaan betul ye kak. Sabar bnyk2..

    ReplyDelete
  3. Alahai.. dugaan betul ye kak. Sabar bnyk2..

    ReplyDelete
  4. ala..ciannya akak..kalau wana memang digaru-garu hati sebab x dapat nak update blog..huhu

    ReplyDelete
  5. Kasihannya. Tak apa. Boleh buat mana yang patut dulu. Nanti dah ok boleh sambuang update blog.

    ReplyDelete
  6. kan bila jdi gini mng mati kutu dah semuanya zaman it..
    sabaq ye kak ..

    ReplyDelete
  7. pnh gak jd mcm tu dulu..mmg tak tau nk bt apa..sabar je lah hehee

    ReplyDelete
  8. alahai..lepas dah sembuh kena hupdate laju2..:)..akk pun lama x update..malas betul..

    ReplyDelete
  9. tak pe .bila mrk dah sihat , melenjan lah sepuas hati bebanyak entry ...

    ReplyDelete
  10. betul kata Qaseh Vee tu... pulun lah pepuas kalau dah pulih nanti

    ReplyDelete
  11. aduhai...semoga cepat sembuh yer henpon dan desktop...nanti pulun habis-habis ek...^_^

    ReplyDelete
  12. Masa tengah ada mood time tu pulak dia merajuk.. bila dah ok.. mood pulak takde nak update.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. adoi...patot la lame tak update... hurm..sabar je laa... tau dah mesti mayang byk nak citer kan...

    ReplyDelete
  14. ala siannya akak..patutlah dah lama x nampak akak kt fb..

    ReplyDelete
  15. Kalau dah nak kena boleh dua-dua sekali masuk 'hospital' memang boringlah Mayang ye..

    ReplyDelete
  16. Sekali pakej masuk wad. ada hikmah la tu. lepas ni hapdet sepuas-puasnya.

    ReplyDelete
  17. Salam pkenalan...

    Dia nk yg barula tu...hee3...

    Folow sini #271

    ReplyDelete
  18. fuh... fuh... fuh kuasa 18, dedua xde... kalau saya, rasa cam dah nazak dah kalau kedua2 device xde... huhuhu

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI