KACHINGG $$$$

Friday, 7 February 2014

TIKET MURAH MASUK KE BLUE CORAL MENARA KL

MURAH OOO..
Nak share dengan rakan-rakan, tiket murah nak masuk blue coral Menara KL yang ala2 macam Aquaria kat KLCC tu, saya dah beli dah ambil package 5 orang hanya RM35 sahaja, cukup la untuk satu famili saya. Pasai ape?? murah la tiket ni.. harga biasa rm15 sekepala tau.. dan tiket ni valid sehingga 31hb Disember, 2014. Boleh simpan lama lagi.. bukan nak promote ke ape.. saya tak dapat duit pun, cuba kira budget kecik saya aje untuk bawa anak2 berjalan bila ada free nanti.. Planning aje dulu ni.... berminat boleh beli kat Groupon atau pun pegi kat sini..., last offer lagi 1 hari aje.... hehehe


CUP CAKE HANTARAN DAN RESEPI BUTTERCREAM

MENDAPAT ORDER UNTUK CUPCAKE HANTARAN. BIASALAH .. SEMUA DARI KAWAN-KAWAN TERDEKAT DULU. TAK PE PERLAHAN-LAHAN, NANTI LAMA-LAMA AKAN BANYAK LAGI PESANAN DARI ORANG LUAR, INSYALLAH.. TERIMA KASIH KEPADA RAKAN-RAKAN YANG SELALU MEMBERIKAN SOKONGAN.

RESEPI BUTTERCREAM NI SANGAT SAYA SUKA SEBAB SAYA BOLEH ADJUST KEMANISANNYA DAN RESEPI NI SELALU SAYA GUNA UNTUK KEK-KEK SAYA. BIASANYA BUTTERCREAM SAYA MANIS ELOK-ELOK AJE, TAK DE LA MANIS BERDESING SANGAT..

Buttercream Recipe 
750gm krimwell
250g butter
330g air gula ( boleh tambah atau kurangkan ikut rasa manis)
Pukul kwell + butter hingga putih dan gebu dgn kelajuan medium
Masukkan air gula sikit2..
Pukul lagi sampai gebu..

Siap untuk di gunakan .....


Tema Peach dan Turqoise

Dalam Kotak

Tema Orange dan Coklat...MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI