KACHINGG $$$$

Thursday, 4 December 2014

KEK UPIN IPIN

REPEAT ORDER DARI RAKAN SEKERJA DULU. TERIMA KASIH SITI HAWA ALI HASAN, TAHUN DEPAN ORDER LAGI YER... HEHEEHEHEHE....



Kek : Span
Filling : Blue beri
Salutan : Fresh Cream.

9 comments :

  1. Cantik kek upin2 tu..murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Cantiklah Mayang.
    Warna yg Mayang guna pun menarik.

    ReplyDelete
  3. klu sdppppp mesti lh order lgikn

    ReplyDelete
  4. Salam Mayang.. segarnya nampak warna2 kek tu..budak2 nampak tentu teruja.. sayang nak ngappp.. Done follow sini juga #261

    ReplyDelete
  5. salam kenal mayang..
    KY follow u..

    ReplyDelete
  6. saya berambut pendek... jalan2 kat ngan kawan kat indon yg jugak berambut pendek... orang sana panggil kami upin ipin... tak sanggup nak makan kek tu... kecuali ada orang alinkan dulu gambar tu ke tepi... hahaha... drama kan

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wrt wbt,

    Pertama sekali, ingin kami memohon maaf kerana meninggalkan komen ini di blog anda dan tindakan ini boleh disalah anggap seolah-olah seperti spam dan kurang professional. Tujuan komen ini adalah untuk menyebarkan berita baik tentang pelancaran laman web Letsmasak.com.

    Letsmasak.com merupakan sebuah laman web resipi yang mempunyai pelbagai fungsi media sosial yang menarik. Melalui Letsmasak.com , komuniti pengguna dapat memanfaatkannya sebagai sebuah platform untuk berkongsi resipi, ilmu dan tip-tip masakan agar dapat dimanfaatkan oleh semua. Dengan design yang kemas, mesra pengguna, serta komuniti yang interaktif dan proaktif, Letsmasak.com sudah pastinya sangat selesa digunakan oleh para pengguna sebagai personal-recipes-composer. Dengan rendah hati kami ingin menjemput anda untuk bersama menyertai komuniti kami dalam menyumbangkan ilmu melalui platform Letsmasak.com.

    Untuk mendaftar, anda boleh berbuat sedimikian melalui url tersebut:
    http://letsmasak.com/register

    Oleh kerana masih tidak ramai yang tahu tentang kewujudan Letsmasak.com ini, maka kami ingin memohon jasa baik anda sekiranya sudi untuk menulis entry review tentang Letsmasak.com di blog ini. Kami amatlah menghargainya.

    Kami memohon maaf sekali lagi atas tindakan ini. Kami amat berharap agar komuniti Letsmasak.com akan berkembang justeru dapat dimanfaatkan oleh semua.


    Ikhlas daripada,
    Letsmasak.com

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI