KACHINGG $$$$

Sunday, 28 September 2014

EPI BESDAY NUR SALSABILA HARUN



Kakak Bella


Petang tadi baru kesempatan nak celebrate besday anak dara saya. Sayang anak umi dah besar. Sekarang pun sangat kekakak an (sesejak ada adik sgt pandai berdikari). Banyak benda akak dah boleh buat sendiri. Pakai baju, cuci oook.. Oook..., pegi toilet sendiri, tolong umi tengokkan adik aiman dan byk lagi. Terima kasih sayang, semoga menjadi anak yang solehah, faham agama, rajin solat dan umi harap kakak bella berjaya dunia dan akhirat. Maaf adik aiman demam, tak banyak umi boleh buat hanya sebiji kek yang tak seberapa ni untuk kakak bella. Hannah selwah sayang.... Tidak lupa juga untuk mak usu dan mak  uda yg turut sama membantu dan berusaha untuk celebrate besday bella jugak.



Darwisyah & Damia pun sama2 selebret


4 comments :

  1. cantik kek tu..mesti sedap kan..hehehe..happy birthday nur salsabila! sedap namanya..

    ReplyDelete
  2. It's awesome in support of me to have a website, which is good designed for my experience.

    thanks admin

    My website ... Get More Info

    ReplyDelete
  3. time kasih... umi dia namanya lagi sedap tau,,,


    ReplyDelete
  4. utg uminya pandai bake sendiri . siap hias cantik lagi ... tinggal order je nak cake apa kan ...

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI