KACHINGG $$$$

Friday, 7 February 2014

TIKET MURAH MASUK KE BLUE CORAL MENARA KL

MURAH OOO..
Nak share dengan rakan-rakan, tiket murah nak masuk blue coral Menara KL yang ala2 macam Aquaria kat KLCC tu, saya dah beli dah ambil package 5 orang hanya RM35 sahaja, cukup la untuk satu famili saya. Pasai ape?? murah la tiket ni.. harga biasa rm15 sekepala tau.. dan tiket ni valid sehingga 31hb Disember, 2014. Boleh simpan lama lagi.. bukan nak promote ke ape.. saya tak dapat duit pun, cuba kira budget kecik saya aje untuk bawa anak2 berjalan bila ada free nanti.. Planning aje dulu ni.... berminat boleh beli kat Groupon atau pun pegi kat sini..., last offer lagi 1 hari aje.... hehehe


7 comments :

  1. tapi kan kak, aritu pegi x berapa nak best sgt. tempat dia kecik je, mcm x berbaloi pulak bayar. huhuhu. tapi kalau akak nak bwk anak2 tgk bole je, bole jln2 sekali. hehe

    ReplyDelete
  2. oo ye ke? adoila.. nyesal le plak.... ingatkan best ...

    ReplyDelete
  3. mmg murah lah, tapi x pernah p, x tau ok ke tidak tempat ni

    ReplyDelete
  4. Murah ni. boleh nak cuba kalau setakat rm5 sahaja.

    ReplyDelete
  5. Boleh cuba jika harga macam ni

    ReplyDelete
  6. konsep cam aquaria ek..wahh hadif misti suka nih..

    ReplyDelete
  7. wow.....boleh pergi ramai2 nie.......

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI