KACHINGG $$$$

Tuesday, 29 October 2013

Kek Besday Muhd Hafiz Shalihin

Besday anak saya yang ke dua .. lama dah ni.. tapi saja nak share dengan kengkawan.. Minat sangat dengan kartun Ninja Go, so umi pun buat kek coklat moist aje tapi tema ninjago.. Wah hepinya dia.. so umi dia pun turut sama hepi...


Wah lamanya tak update....

Hampir setengah tahun le tak up date blog ni... kawan-kawan pun entah kemana sekarang.. Harap maaflah saya agak bz gak tahun ni, dan bila dah datang sindrom malas tu .. memang malas sungguh la nampaknya.. Tiada apa yang nak di ceritakan cuma baru-baru ini agak sedih apabila rumah famili saya di wangsa maju di pecah masuk .. Peliknya sorang ahli keluarga boleh tidur mati... Jiran-jiran inform mungkin di pukau. Tapi alhamdullilah adik-adik saya selamat semuanya.. mereka tak sedar pencuri tersebut masuk bilik mereka dan geledah suma barang. Barang-barang yang hilang adalah henpon Blackberi bold sebijik, samsung tab sebiji dan wang ringgit serta barang kemas. Nasib baik tiada nyawa yang hilang.. sebab sekarang ni manusia pun dah tak perikemanusiaan... kekadang nak bunuh pun tak perlu bersebab...


MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI