KACHINGG $$$$

Thursday, 23 May 2013

CHOCOLATE FREE

Hari ni bos bagi coklat free kat saya.. tenkiu bos.. lenkali saya keje dengan lebih rajin sekali.... hahahah poyo aje suma tu...



BESDAY ABANG

Tak penah saya wat majlis besday untuk anak-anak saya... selalu buat untuk famili2 sahaja di sambut sesama kami.. tapi sesejak dah besar ni dah pandai request besday parti lagi...., mintak maaf le abang umi kamu ni tak berkeyakinan diri nak masak banyak2, tapi atas permintaan saya ikutkan saja... tapi buat simple-simple aje bihun goreng, goreng nugget, goreng fries, goreng ayam segera, makaroni cheese, bihun soto.... tapi alhamdulilah makanan habis....  Yang paling saya suka dan terharu... anak saya mengucapkan terima kasih umi..... wah sebaknyer..... (abang: thanks umi sebab buat untuk abang, nanti allah balas untuk umi ekk - sesejak anak2 saya sekolah tahfiz ni... ayat2 kekadang menusuk jiwa...)


Nur Salsabila... mucukkk....

Comel tak tak kak tonnnnn.... hai, saya berumur 3 tahun, tak suke hisap susu dalam botol tetapi sekarang tidak lagi..... Dengan ini secara rasminya sudah 23 hari saya tak menyusu t-t-k... heheheh., yeyeye saya dah beso.. umi jangan lupa buat susu sedap-sedap untuk saya yer..... pastu boleh le umi makan ubat kurus ke jamu ekkk..... no worries... (kalau umi lalu kawasan sempit atau pintu bukaan sempit selalu cakap ... mi mok la.... hamboii sesuka rasa awak ekk....)


MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI