KACHINGG $$$$

Monday, 21 January 2013

Susulan dari kelas Roti dan Pizza






Hasil-hasil dari kelas roti aritu, pizza abis dah kami ngap.. so ini aje yang sempat saya snap. Memang best kelasnya, tapi tidak menepati seperti apa yang saya kehendaki. Saya pernah menghadiri kelas roti di Kolej Komuniti di mana kami di ajar sweet dough, straight dough method dan sponge dough method, tapi di sini kami tidak di ajar begitu, ikut resepi dump all ingreedient in the Oven bread maker and done.. amboi senang sangat.. Tujuan sebenar hanya untuk perkenalkan produk Amway Noxxa bread maker. Di samping itu kami juga di perkenalkan dengan Amway Noxxa preasurre cooker.. Kedua- dua barang ini amat menjimatkan masa, bayangkan kami masak bihun goreng hanya memakan masa 3 minit sahaja (bihun tidak direndam, masuk terus dalam pressure cooker tu), nasi goreng (beras ekk bkn dari nasi yg dah masak) only take 8 minits.. beside that we also cook dodol in that Cooker dan percaya tak hanya mengambil masa selama 10 minit sahaja.. Sangat sesuai untuk suri rumah yang bekerja macam saya. Saya sangat berminat dah usulkan pada en suami.. dan jawapan nye .. masih belum masanya lagi sayang.. budget abang ciput aje... adoila frustnyer saya...


Produk Amway Noxxa Preassure Cooker and Bread maker Oven


MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI