KACHINGG $$$$

Tuesday, 29 October 2013

Wah lamanya tak update....

Hampir setengah tahun le tak up date blog ni... kawan-kawan pun entah kemana sekarang.. Harap maaflah saya agak bz gak tahun ni, dan bila dah datang sindrom malas tu .. memang malas sungguh la nampaknya.. Tiada apa yang nak di ceritakan cuma baru-baru ini agak sedih apabila rumah famili saya di wangsa maju di pecah masuk .. Peliknya sorang ahli keluarga boleh tidur mati... Jiran-jiran inform mungkin di pukau. Tapi alhamdullilah adik-adik saya selamat semuanya.. mereka tak sedar pencuri tersebut masuk bilik mereka dan geledah suma barang. Barang-barang yang hilang adalah henpon Blackberi bold sebijik, samsung tab sebiji dan wang ringgit serta barang kemas. Nasib baik tiada nyawa yang hilang.. sebab sekarang ni manusia pun dah tak perikemanusiaan... kekadang nak bunuh pun tak perlu bersebab...


4 comments :

  1. lorh..kesiannya...nasib baik penyamun tu tak cederakan keluarga ye

    ReplyDelete
  2. Siannya. Alhamdulillah suma tak apa2.

    ReplyDelete
  3. maaf juga lama KA x dpt singgah kat sini !.. apapun syukur xde apa2 yg serius kan. skrang ni macam2 mayang ! nyawa mcm dh xde nilai !

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI