KACHINGG $$$$

Friday, 31 May 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Waaahhhh, saya ni memang dok mengidam nak beli kamera.. tapi apa nak buat.. budget tiap bulan asyik ciput aje.. so bila ada blogger yang buat giveaway kamera ni.. apalagi saya pun mencuba nasib le.. mana tau rezeki saya dapat...  huhuhuhu ..(sesambil mendrum en Nabeel ..... pilih lah saya... pilih lah saya) hahaha bergurau aje... mai kengkawan kita join give away ni... mana tau ada rezeki.. (psst : terbaik la en Nabeell... x perlu taip.. suma dia dah sediakan... ini yg acik sukaaaaaaa....)




Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





5 comments :

  1. gud luck....mcm minat nak join tp sy nih bapak pemalas eh

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..
    good luck..:)

    ReplyDelete
  3. salam israk & mikraj Mayang....

    good luck....

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI