KACHINGG $$$$

Wednesday, 13 March 2013

Kelas Roti Di Institut Koperasi Belia Islam

Alhamdullilah join kelas roti lagi last weekend (komersil) dah boleh buat roti.. Kelas ini banyak menerangkan berkenaan pembuatan roti dari segi komersil. Seronok dan dapat sijil....


 

13 comments :

  1. wahhh..seronoknya!!!
    pasni bolehlah akak bukak kedai bakery secara besar2an :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah sue ... tengah berusaha ke arah itu..

      Delete
  2. wah boleh bukak bisnes dah ni mayang

    ReplyDelete
  3. wahhh..seronoknye!
    pasni bg akk test guti heh
    hihi
    psst cantek muka bari nih

    ReplyDelete
  4. amboi mayang...sibuk bebenor semenjak dua menjak nie ye.....apa pun selamat maju jaya...

    ReplyDelete
  5. WAH LPS NI MANTAPLAH HIDANGANNYA YE

    ReplyDelete
  6. wah seronoknye akak..dapat ilmu tu..nti dapat bukak bisnes ni la kak..

    ReplyDelete
  7. kak mayang pasni dh blh bkak kedai roti ni...nak joinnnn....hihihi ^^ join mkn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. doa2kan lah yer..... makan mmg sudah pasti.. cuba tengok akak (baju warna pepel tu) cantik dan gebu kannnnn.... hhahahahaha cam gak le roti tu...

      Delete
    2. cam eklan yg x bleh akak nengok... CANTIK TAK KAK TONNNNNNNNNN.... CANTIKKKKK.. tinggi tul konpiden lebel kak ton tu kannn...

      Delete
  8. Dapatkan Produk-produk Muslim di Koperasi Pengilang Halal Thoyibba Perak Berhad sekarang.
    "Bersama martabatkan produk muslim"

    ReplyDelete
  9. seronoknya dapat belajar buat roti

    ReplyDelete
  10. Macam kat seremban dalam komplek Aeon tu satu gerai roti berebut2 beli sampai beratur panjang.. tapi owner cina la bila melayu nak menerajui perniagaan ni pula...

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI