KACHINGG $$$$

Wednesday, 6 March 2013

Kelas Kek Fondant





Emergency ni kengkawan.. sesiapa yang berminat nak sertai kelas Hiasan kek fondant.. sila hubungi saya segera, sebab saya nak ikut kelas akak ni tapi x de kawan so akak ni susah sikit nak bukak kelas jika tak ramai yang nak sertai, sebab kalau saya seorang aje dia akan charge under personal class (kalau personal kelas yuran jadi mahal) dia minta offer kawan lain yang berminat.. Harga kelas ni adalah yang paling murah RM200.00 (saya dah survey memang kelas ini yang paling murah, sebab kat luar harga yang saya dapat adalah di antara RM280 ke atas), modul kelas adalah kelas asas kek fondant untuk hantaran dan kek perkahwinan, kelas di adakan di Sri Gombak. Peserta akan menerima sijil penyertaan selepas kelas.. Sesiapa yang berminat minta Call/SMS saya yer 016-2700481.. (Lupa lak nak infom class pada hari Weekend aje yer, iaitu Sabtu atau Ahad, tapi minggu ni saya x boleh sebab ada kelas Roti... nanti kita sepakat date dia sesama ikut kesenangan masa yang di persetujui... camne .. ok tak?..)

HASIL KERJATANGAN PESERTA DI KELAS AKAK RUSYAINI...



Hiasan pada Cupcake juga ada di ajar .... 

7 comments :

  1. wow!! cantiknya!!
    saya kalau bab2 buat kek ni mmg x reti.
    kek yg mudah pun saya x reti, apatah lagi kek yg mcmni. hehehe

    ReplyDelete
  2. alamak...tgh crik partner la ni ye kak..?ayut lom trasa nk ke arah sna lg ni...moga dpt mencari teman yer kak...

    ReplyDelete
  3. cantik heder baru mayang....cantik juga kek2 tu.....

    ReplyDelete
  4. waaa.. bestnyeee.. kat mana ni?

    jom singgah.. n follow sekali yea..
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete
  5. dlu penah tringin gak msuk klass hias kek..
    tp tue la, mahal huhu~...

    ReplyDelete
  6. selamat main fondant mayang...terima kasih follow sy!

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI