KACHINGG $$$$

Friday, 15 February 2013

Susah nak Komen

Fuhhh... minggu yang agak sengal.. Belum sempat lagi melawat kengkawan blog.. insyallah wiken ni misi akan bermula semula...Saya dapati ramai yg berkunjung ke blog saya infom pada saya susah nak komen blog saya.. ok saya dah repair.. Ok atau tidak tolong inform saya yek.. TQ dan jasa mu di kenang...



12 comments :

  1. tang mana yang ssh nak komen tu. k ana komen okey pulak.. cuma page je kekadang susah nak bukak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak bukak plak.... camne nak wat tu kak ana..

      Delete
  2. betul tu kak..susah juga sebelum ni,kotak komen taknak keluar la

    ReplyDelete
  3. Salam, akak rasa ruang komen nya slow...tunggu lama baru keluar...

    ReplyDelete
  4. Komen tu ok je, cume loading slow le mayang
    Hihi

    ReplyDelete
  5. ok jea nik komen.hehe
    tak ada masalah apa pun.loading pun ok

    ReplyDelete
  6. tunngu lama sikit baru kotak komen tu keluarlah mayang... !

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu sekang dah boleh komen kak mayang. huhhuhuhu

    ReplyDelete
  8. boleh komen dah but still kotak komen tu lambat kuar !

    ReplyDelete
  9. still tunggu lame sikit bru kuar kotak yer... :))

    ReplyDelete
  10. sebenarnya loading nya yg slow..komen ok jer..ni dh ok dah..

    ReplyDelete
  11. jom join dan memeriahkan segmen ni

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI