KACHINGG $$$$

Monday, 21 January 2013

Susulan dari kelas Roti dan Pizza






Hasil-hasil dari kelas roti aritu, pizza abis dah kami ngap.. so ini aje yang sempat saya snap. Memang best kelasnya, tapi tidak menepati seperti apa yang saya kehendaki. Saya pernah menghadiri kelas roti di Kolej Komuniti di mana kami di ajar sweet dough, straight dough method dan sponge dough method, tapi di sini kami tidak di ajar begitu, ikut resepi dump all ingreedient in the Oven bread maker and done.. amboi senang sangat.. Tujuan sebenar hanya untuk perkenalkan produk Amway Noxxa bread maker. Di samping itu kami juga di perkenalkan dengan Amway Noxxa preasurre cooker.. Kedua- dua barang ini amat menjimatkan masa, bayangkan kami masak bihun goreng hanya memakan masa 3 minit sahaja (bihun tidak direndam, masuk terus dalam pressure cooker tu), nasi goreng (beras ekk bkn dari nasi yg dah masak) only take 8 minits.. beside that we also cook dodol in that Cooker dan percaya tak hanya mengambil masa selama 10 minit sahaja.. Sangat sesuai untuk suri rumah yang bekerja macam saya. Saya sangat berminat dah usulkan pada en suami.. dan jawapan nye .. masih belum masanya lagi sayang.. budget abang ciput aje... adoila frustnyer saya...


Produk Amway Noxxa Preassure Cooker and Bread maker Oven


6 comments :

  1. memang menjimatkan masa dedua barang ni.. saya guna periuk noxxa tu, masak daging ke bubur kacang mudah sangat..sekejap dah siap.. :D

    ReplyDelete
  2. eh btw mayang, kalau nak join kutu utk beli ni roger la. saya ada buat jugak kutu.. kalau nak beli ansuran pulak boleh 4 kali bayar.. breadmaker tu kalau ada kad kredit boleh buat installment takde interest kalau tak silap..

    ReplyDelete
  3. elok tuk semua wanita yg bekerja ni..cepat dan pantas//...

    ReplyDelete
  4. Ada udang disebalik batu rupanya ye...aniwei, roti2 itu nampak mabeles!

    ReplyDelete
  5. Ada udang disebalik batu rupanya ye...aniwei, roti2 itu nampak mabeles!

    ReplyDelete
  6. mayang jual ker produk amway tuh..senang kan kalu ada satu kat rumah..

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI