KACHINGG $$$$

Friday, 18 January 2013

JOM JOIN BENGKEL ROTI DAN PIZZA


Salam semua... di sini saya ingin membuat pengumuman kepada sesiapa kawan-kawan yang berada di Kuala Lumpur yang ingin belajar membuat Roti dan Pizza dan berhasrat untuk menjadi pengusaha roti secara kecil-kecilan ini merupakan langkah pertama anda ... Ayuh belajar bersama saya. Pembelajaran di jalankan secara Hands on  di lokasi dan tarikh sebagaimana berikut :

Tempat : No 53 Jalan 4/1E
Bandar Bandar Damai Perdana 56000 Cheras
Tarikh : 6, 13, 20 & 27 Januari 2013 (Ahad)
Waktu : 10.00 pagi 
Bahan mentah disediakan dengan bayaran RM20.00 SEORANG 
Tel :  013-7301960 (Pn. Ina)
Menu Tambahan : Mexican Bun dan Ayam Golek
pihak penganjur hanya mengambil 10 peserta sahaja bagi setiap bengkel, sila buat tempahan awal... (baru sebentar tadi pihak penganjur menyatakan masih lagi ada tempat kosong... jom.. jomlah .... join sekali boleh la kita bersua muka.... mood mengajak kawan sbb gi sana sorang2 .... daaaaaaa.... boring ko.... tp tak pe cari ilmu punya pasal.. wat dunno aje le.. nanti cari kawan baru kat sana..)

Saya akan mengikuti kelas ni pada hari Ahad ini, Jom kengkawan join saya sekali. Saya dah survey dan saya rasa kelas ini adalah yang paling murah. Tempat lain range bayaran adalah di antara RM100 - RM200.

13 comments :

  1. MEH LE JOIN... MERAMAIKAN .. XDE KAWAN NI ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sebab under ahli Sahabat Interaktif Malaysia.. yg membuatkan harga bengkel ini murah ...

      Delete
  2. hohoho....nk gi tp mse tak mengizinkan

    ReplyDelete
  3. teringin juga....tapi jauhnya....susah nak dapat harga macam nie...biasa rm 150 seorang...

    ReplyDelete
  4. Slmt mengikuti kelas roti mayang. murah harga kelas itu....mmg bagus pergi...

    ReplyDelete
  5. kalau kat penang. sure saya join

    ReplyDelete
  6. Jauh nyer nk pergi... Tapi experience Nealopah,Seronok lepas belajar bole bawak balik makanan yg kite masak tu bagi family rasa pulak.

    ReplyDelete
  7. alaaaa dah terlepas sudah...
    kalau ada lagi buzz liya yer.. nak join lah.. ^_~

    ReplyDelete
  8. seronoknya klau dapat sertai class mcm nikn? :)

    ReplyDelete
  9. Bestnye...da lama saya simpan hasrat nak ke kelas roti...hehe..ye la...breadmaker ada,tapi tak pandai nak variety kan.cuma buat masa ni belum ada kesempatan.insyaallah kan...harga pun murah..dan menariks ni.

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI