KACHINGG $$$$

Thursday, 29 November 2012

Your Account being Suspended

Baru nak mesra-mesra & nak kenal-kenal dah kena banned... bosan betul.. Last month saya ada masuk satu group ni .. di samping saya nak berkongsi ilmu dan mentelaah info-info yang ada di situ.. tup tup arini, dah kena banned.. Tak tau le saya ..  ada sumber2 yang otai mengatakan saya ada iklan something kat situ.. memang saya ngaku saya ada wat begitu tapi takde le melampau sangat.. pada pendapat saya le ... Bosan betul dan I'm not in mood right now (speaking omputih dah kuar dah hah..)



kengkawan tolong klik kat gambar2 tu.. Jasa mu di kenang ekk..

campaign image

campaign image

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI