KACHINGG $$$$

Wednesday, 14 November 2012

Tak sabar nak tunggu drama Adam dan hawa

Tergedik-gedik rasa tak sabar-sabar nak nengok drama adam & hawa malam ni... fuhhhh gerenti feleng malam ni... hahahhah kalau ikutkan novel sekarang dah sampai part adam & hawa dah start baik-baik semula... tak sabar rasanya nak tunggu sehingga part dia pegi kenduri Kesyukuran (doa selamat) yang mak Am wat khas untuk one & only menantunya si Ain Hawani... Masa tu le Hawa betul-betul jatuh tangga..... hehehe suspen aje kan... jatuh cintun sebenarnya dengan Am. Lagi-lagi masa Am mengimam kan solat berjemaah malam tu (memula sempat gak si Ain ni peleceh kan si Am tu)....wah lagi le Ain tak keruan di buatnyer terus terpikat gitu kat Am... tak de le kengkawan .. sebenarnya masa tu lah baru dia sedar yang sebenarnya Am dah berubah dan segala perubahan untuk menjadi suami yang terbaik adalah kerana ingin 
Ain menerimanya sebagai suami dan bukan play boy yang selama ini memang menjadi identiti Am... Alhamdulillah berubah ke arah kebaikan si Am ni pun ... semua kerana Ain..... dan malam itu juga lah Ain menjadi isteri kepada Am dalam erti kata sebenar... wahhhhh...mmmg feeliingggg abis ni.......... (hm lambatnye kul 10.00 mlm... hahah leh gitu) ..


Kengkawan tolong saya klik kat bawah ekk,
Sini
Sana
Sinun
Situ
Sanan
Situn






GA-Hadiah Dari Love Is All Around

Hepi belated besday untuk hubby wantie.. sambil menyelam minum air ekk.. Saya join GA ni .. mana lah tau menang ekk

TARIKH TUTUP PADA : 19/11/2012

Dan hadiah untuk suami wantie adalah.... JENG.. JENG..JENG..

Note book Aspire one 

Zyraaroxx : Follower datang bertubi-tubi

Setelah lama tak bersegmen, tetiba arini lak saya ingin menyertai segment yg di anjurkan oleh blogger yang osom iaitu zyraroxx... sapa2 yang berminat leh le join ekk.. kasi havoc sket ...


Follower tak ramai pun hanya 183 aje, so jom kengkawan kasi ramai sket...




Masak lemak Kuning ikan Tongkol

Masakan yang saya masak untuk anak-anak saya yang memang kurang makan makanan pedas tapi kalau nak pedas kisar aje cili padi saya hanya guna cili hijau aje ..ye le kanak-kanak riang nak makan ekk..


Bahan-bahan:

Santan 
Ikan Tongkol
2 btg Cili Hijau ( di buang biji)
2 Biji Tomato
Kunyit serbuk
Bawang (di tumbuk atau di kisar halus)
Sedikit garam

Cara-caranya

1. Masukkan semua bahan kecuali Cili hijau dan tomato, kedalam periuk dan masak sehingga ikan tongkol masak.
2. Masukkan tomato dan cili hijau dan tunggu mengelegak atau tomato dan cili lembut sedikit. Tutup api dan hidangkan..

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI