KACHINGG $$$$

Monday, 18 June 2012

MEROYAN BACA NOVEL

Wah tajuk atas tu... tapi bukan betul-betul meroyan ekk. Sejak fenomena felem Ombak rindu ni, makin menjadi-jadi minat saya membaca novel.. Adoila, apa nk buat ngan novel melambak kat umah tu ekk. Lagi pun ofis saya ni dekat sgt ngan ofis Kaki Novel, tu yang kekadang ada cite novel baru yang best keluar terus saya terjah ofis Kaki Novel, lagipun saya leh dapat harga murah..... hehehehhe...(mmg saja nak pikat aku datang selalu ekk...)

Saya baru beli buku ini

dan ini

JOM JOIN BLOGLIST CIK BUNNY



Salam, Jom korang join segmen ni.. saya ni mmg le kurang pengetahuan tentang bloglist2 bagai ni. Kalau dulu saya tak tau pun apa fungsi join segmen2 camni. Tapi sekarang saya dah tau kepentingannya. Terima kasih pada blog Kesuma Angsana kerana sudi mengetag (betul ke ayat ni) saya. So, saya pun follow jugak.... I FOLLOW...

So kalau korang berminat nak join, jangan lupa klik kat sini ekk.

Saya Tag, 3 Orang kengkawan ALAMAYA saya ekk..

PASTA IN THE TOMATO SOUP

Simple, sedap dan marveles. Saya sangat malas le masak, tapi perut minta di isi. Anak-anak pun asyik tanya "umi takde ke makanan". So saya pun buat le pasta ni.. Orang kata Pasta Express... (psst : saya ni mmg antoo tomato.. x kira le tomato mentah hingga le ke Puri tomato.. dan tak lupa juga nasi tomato.. hehheheh)

Jamu mata ajelah ekkk...




MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI