KACHINGG $$$$

Monday, 14 May 2012

Selamat Hari Lahir Muhd Zuhair Zharfan Bin Harun

Sayang anak Umi, Muhammad Zuhair Zharfan Bin Harun, semoga menjadi anak yang Soleh, Beriman, Bertakwa, Berilmu dan Bertanggungjawab kepada Allah terutamanya, Ibu dan Babah serta orang-orang yang berada di sekeliling anak umi. Umi sayang abang, walaupun suka marah2 tapi suma umi buat untuk kebaikan abang. Semoga abang selalu beringat, menjaga adik2 abang dengan baik.Jangan selalu bergaduh.. selalu le melindungi dan menjadi pemimpin dan contoh kepada adik2 yer sayang. Rajin2 belajar, dan semoga abang berjaya dunia dan akhirat ... amin ... sayang anak Umi ... abang selalu menjadi anak yang terbaik wat umi dan babah.... Muaahhhhhh ...




abg yang pemalu

abang ngan adik2.. masa Bella lum ada lagi..

abang ngan mak su..

Sayang abang 
Tak de ape yang umi leh berikan pada abg cuma sebiji kek dan doa semoga abang berjaya dunia akhirat ... sayang.. Walaupun abang agak frust.. Umi mana Kek Dragon Zed Kai abg.. sori le bang .. kek ni kek express ... EI x sempat cari dan Kedai Kek pun banyak tutup ... Next week umi wat untuk abg dan kali ni umi nak abg yg lukis seperti yg abang request ekkk...



kat tulisan itu agak comot sket, sbb ada pembantu yang suka sangat mencalit2 icing


Dalam membuat kek ni semalam adalah sorang lagi anak umi yang tetiba mencalit icing kat atas tu.. adoila punya lah payah umi nak smoothkan icing tu.. jadinye kanak2 riang ni dengan selamba di tonyoh2 atas kek tu sambil licking his fingers... wah sungguh mengeramkan ... dah le umi ni amatur lagi... tak tau nak sorokkan kecacatan kek tu ...


Inilah anak saya yang no 2. yang sangat noti ..
sungguh suka.. dan haruslah melompat-lompat sebab dapat merosakkan  kek umi... 




MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI