KACHINGG $$$$

Thursday, 29 November 2012

Your Account being Suspended

Baru nak mesra-mesra & nak kenal-kenal dah kena banned... bosan betul.. Last month saya ada masuk satu group ni .. di samping saya nak berkongsi ilmu dan mentelaah info-info yang ada di situ.. tup tup arini, dah kena banned.. Tak tau le saya ..  ada sumber2 yang otai mengatakan saya ada iklan something kat situ.. memang saya ngaku saya ada wat begitu tapi takde le melampau sangat.. pada pendapat saya le ... Bosan betul dan I'm not in mood right now (speaking omputih dah kuar dah hah..)



kengkawan tolong klik kat gambar2 tu.. Jasa mu di kenang ekk..

campaign image

campaign image

8 comments :

  1. uih..strictnya..takde amaran apa terus ban ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itule rai.. nak benti kan orang pun majikan bg notis... hmmmmm... so strict sgt kekadang nak post pun ragu2 takut nanti kena banned lak ..

      Delete
  2. wah nape bt mcm tua kan.. dah klik2 ;)

    ReplyDelete
  3. Susah jugak kan kalau jadi macam ni..kadang-kadang rules tu tak berapa nak clear and supposedly ada warning lah kan..anyway sabar ya Mayang..dah klik 4 u to...kasi gembira

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI