KACHINGG $$$$

Wednesday, 14 November 2012

Tak sabar nak tunggu drama Adam dan hawa

Tergedik-gedik rasa tak sabar-sabar nak nengok drama adam & hawa malam ni... fuhhhh gerenti feleng malam ni... hahahhah kalau ikutkan novel sekarang dah sampai part adam & hawa dah start baik-baik semula... tak sabar rasanya nak tunggu sehingga part dia pegi kenduri Kesyukuran (doa selamat) yang mak Am wat khas untuk one & only menantunya si Ain Hawani... Masa tu le Hawa betul-betul jatuh tangga..... hehehe suspen aje kan... jatuh cintun sebenarnya dengan Am. Lagi-lagi masa Am mengimam kan solat berjemaah malam tu (memula sempat gak si Ain ni peleceh kan si Am tu)....wah lagi le Ain tak keruan di buatnyer terus terpikat gitu kat Am... tak de le kengkawan .. sebenarnya masa tu lah baru dia sedar yang sebenarnya Am dah berubah dan segala perubahan untuk menjadi suami yang terbaik adalah kerana ingin 
Ain menerimanya sebagai suami dan bukan play boy yang selama ini memang menjadi identiti Am... Alhamdulillah berubah ke arah kebaikan si Am ni pun ... semua kerana Ain..... dan malam itu juga lah Ain menjadi isteri kepada Am dalam erti kata sebenar... wahhhhh...mmmg feeliingggg abis ni.......... (hm lambatnye kul 10.00 mlm... hahah leh gitu) ..


Kengkawan tolong saya klik kat bawah ekk,
Sini
Sana
Sinun
Situ
Sanan
Situn






8 comments :

  1. wah...fanatik habis ni...hurmmm tak sabar gak la..

    ReplyDelete
  2. Hah..drama yang meruntun jiwa lara. Tsk sabar gak nak tengok..

    ReplyDelete
  3. Tak follow cita nie, so tak tahu sgt;)

    ReplyDelete
  4. best citer nih..sebab baca novelnya & jalan citer pun xder la lari dr yg dlm novel tu..mmg best la layan kan

    ReplyDelete
  5. ahaks...sy pun follow citer ni tp tgk online je la...xde HD kat umah
    tp baru episod 34...ketinggalan lor

    ReplyDelete
  6. sy pon layan gak...part tu mmg best le..

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI