KACHINGG $$$$

Wednesday, 17 October 2012

Mi Celup

Heheheheh.... tak de resepinyer yer kawan2 pasai saya pun first taim makan mi ni... Masakan orang Kelantan katanya.. tapi rasanya macam mi sup cuma adalah di letak sedikit serbuk cili (rasanya), buah limau dan kicap pedas pas tu pelik sket ada lak daun kangkung segar ... sape2 yang asal dari Kelantan mesti dah selalu makan camgini ekk... kasi komen sket....


9 comments :

  1. husband saya org kelantan pun saya first time dengar.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Kakak tak pernah pulak Mayang. Macam sedap sebab banyak sayur tu..

    ReplyDelete
  3. belum pernah buat lagi..tp macam best banyak sayur.. ;)

    ReplyDelete
  4. tak pernah makan lagi nie....mesti sedap kan......

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar mee ni, tapi cam best je..banyak sayur

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI