KACHINGG $$$$

Tuesday, 9 October 2012

HWA.. HWA.. NANES X HINGAT

Auuuuwwww cekci mekci nyer
kena camgini gamaknyer baru kuyus...
Problemmm.. betul2 problem... apasal le selera saya semenjak dua menjak ni bertambah.... makin makan ubat kurus makin lak menjadinyer... Tindakbalas dari ubat tu ke?? musykil betul saya..... Hai le selera .. udah2 le tu.. kasi can le tuan badan nak kuyus sket..... Aritu saya ada beli BURNER... kekonon nak kasi bako lemakkkk... emmm tak ade efek punnnn.. kita kasi bako same dia.....(versi hangat ati), makin di timbang makin naik lakk.... (Jangan ada isi lagi.....udah le....oooo seram gak acik ni..... )
Timbang jangan tak timbang
Produk ni le saya amikkkk... arap2 berkesan sbb baru seminggu aje makan...
Aikkk kalu Gemuk camgini ... aci takkkk ... tapi acik lum bersedia lagi  ni .. camno tuuuu..

8 comments :

  1. Mayang...awak pernah dengar diet atkins tak...kak ina baru 2 hari cuba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak penah pun akak.. mai le share ngan saya ni.......... ala akak ZZ dah cun melecun dah dan kuyus lagi ......

      Delete
  2. susah betul kan nak kurus..nak naik senang jer..adda skrg pakai PB nampak la kurus ckit..mggu lepas baru start jogging balik sejak after kawin..lepas kawin terus melekat lgsung xjongging smpai la ank umur 9bln baru terhegeh2 nak jogging..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOooo sama le kita adda, camgitu le jugak, baru nak stat program kurus badan ngandung le plak anak yg first.. bila anak dah setahun... stat balik program tu tapi tak lama kendian ngandung lak anak ke 2.. camno tu... kena betul2 confirm betul x preggie lagi baru leh stat kuyus.. problem somi nak anak ramai sbb dia dari 3 org beradik.. so utk family dia mau at least 6 org anak.... pengshannnn bini dia mendengo nyer.... heheheheheheheh

      Delete
  3. asal sihat hati gembira sudah ler mayang, jgn nak paksa diri sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul gak ekk KA... emm bio le slow and steady..

      Delete
  4. Replies
    1. nak jaga tu le payah, saya ni pantang nampak makanan yg sedap2 laju aje kordinasi tangan dan mulut ni..

      Delete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI