KACHINGG $$$$

Tuesday, 24 July 2012

Menu Iftar

Bercadang nak buat roti jala (cam kat bawah tu) .. dengan kari ayam... senang menu 2 in 1.. bleh di makan dengan nasi di samping di buat juadah sampingan.. saya selalu cam gitu .. suka ngelat suma nak express

tapi teringin lak makan ni...




Uishhh tak sempat.. kena pospond wat wiken nanti..confirm tak sempat nak wat ni ....

15 comments :

  1. selamat menjalani ibadah puasa mayang. KA luv roti jala so much, but yg ni terbaik color purple lg tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih KA... kekonon nak lain le sket tu.. rasa sama aje ekk..

      Delete
  2. Selamat menyambut bulan ramadhan mayangsayang...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu su, samalah ngan awak semoga selamat berpuasa

      Delete
  3. Selamat menyambut bulan ramadhan mayangsayang...:)

    ReplyDelete
  4. wah roti jala tu kaler purple wooo.. lain dari yg lain. selalunya kaler kuning.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah lain dari yg lain .. nak bagi selera sket.. hhehehe

      Delete
  5. wahhhkaler pepel gitu. hurm...

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut ramadhan :)
    kita tengah blogwalking
    nanti add dan visit kita balik kay?
    take care

    http://azwapunyabelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. yang, roti jala yg aku buat smlm pun kaler purple...hahaha...


    adik ipar aku tak reti mkn roti jala kaler purple...ngeh3x

    ReplyDelete
  8. gambar no 2 tu apa? sagu gula merah ke? nnt ajarkan...pernh mkn tp tak reti masak :P

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI