KACHINGG $$$$

Monday, 14 May 2012

Selamat Hari Lahir Muhd Zuhair Zharfan Bin Harun

Sayang anak Umi, Muhammad Zuhair Zharfan Bin Harun, semoga menjadi anak yang Soleh, Beriman, Bertakwa, Berilmu dan Bertanggungjawab kepada Allah terutamanya, Ibu dan Babah serta orang-orang yang berada di sekeliling anak umi. Umi sayang abang, walaupun suka marah2 tapi suma umi buat untuk kebaikan abang. Semoga abang selalu beringat, menjaga adik2 abang dengan baik.Jangan selalu bergaduh.. selalu le melindungi dan menjadi pemimpin dan contoh kepada adik2 yer sayang. Rajin2 belajar, dan semoga abang berjaya dunia dan akhirat ... amin ... sayang anak Umi ... abang selalu menjadi anak yang terbaik wat umi dan babah.... Muaahhhhhh ...




abg yang pemalu

abang ngan adik2.. masa Bella lum ada lagi..

abang ngan mak su..

Sayang abang 
Tak de ape yang umi leh berikan pada abg cuma sebiji kek dan doa semoga abang berjaya dunia akhirat ... sayang.. Walaupun abang agak frust.. Umi mana Kek Dragon Zed Kai abg.. sori le bang .. kek ni kek express ... EI x sempat cari dan Kedai Kek pun banyak tutup ... Next week umi wat untuk abg dan kali ni umi nak abg yg lukis seperti yg abang request ekkk...



kat tulisan itu agak comot sket, sbb ada pembantu yang suka sangat mencalit2 icing


Dalam membuat kek ni semalam adalah sorang lagi anak umi yang tetiba mencalit icing kat atas tu.. adoila punya lah payah umi nak smoothkan icing tu.. jadinye kanak2 riang ni dengan selamba di tonyoh2 atas kek tu sambil licking his fingers... wah sungguh mengeramkan ... dah le umi ni amatur lagi... tak tau nak sorokkan kecacatan kek tu ...


Inilah anak saya yang no 2. yang sangat noti ..
sungguh suka.. dan haruslah melompat-lompat sebab dapat merosakkan  kek umi... 




11 comments :

  1. eh..sebaya anak akk no 2 tu eyhh..
    tak prasan plak hihihi
    happy birthday to abang zuhair!
    kek tu...adusss..menjejeh ayaq lioq acikkk :P

    ReplyDelete
  2. ha ah kak ..2 org anak kita sama ... yang 7 thn ngan anak akak yg kocik tu sama ngan anak mayang yg kecik 2 thn ... bulan aje lain2..

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday Muhd zuhair! semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia dan akhirat..amin:)

    cantiknya kek akak buat tu..tergoda tgk yg coklat yg lelehx2 tu:)

    ReplyDelete
  4. happy belated besday..semoga menjadi anak yg patuh pada ibu bapa..
    kek tu cantik la..berbaloi buat sendiri..

    ReplyDelete
  5. tima kasih aunty nieza dan aunty fieda ...

    ReplyDelete
  6. hppy belated besday buat Muhd Zuhair...semoga menjadi nak yang soleh...

    terim kasih sudi singgah n follow blog QH yer...cantik la kek tu xtahan tgk lelehan coklat kt tepi tu...mesti sedap ni...resepinye xde ker...hehe

    ReplyDelete
  7. Selamat Harijadi Muhd Zuhair Zharfan... moga menjadi anak yg soleh, anak yg sihat, yg ceria, yg mengasihi adik2, yg bijak, yg handsome, yg cergas & cerdas, yg menjadi kebangaan ibuayah dan semua yang baik2 belaka. Amin

    akak pun rasa mcm nak colek je coklat garnish tu... yummy

    ReplyDelete
  8. Tenkiu QH and no hal nyer le tenkiu oso kak sudipVSsenduk

    ReplyDelete
  9. salm kenal mayanggggg...
    kunjungan balas ni...datang nak makan kek birthday Zuhair
    happy birthday zuhairrr

    ReplyDelete
  10. Jemput makan kak dan terima kasih ....

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI