KACHINGG $$$$

Thursday, 17 May 2012

Rita Rudani Fening ngan Aidil Zafuan




Apa kes? mestilah pasal kes penceraian beliau yang kian hangat ... tapi bila di fikir2kan kesian Rita... maklumlah somi dia kurang matang sket.... Somi dia suruh kembali taat ke rumah baru beliau...and then, tuntutan cerai di gugurkan (nak berbaik kembalilah gamaknya tu)... adoila bleh gitu ..Rasanya tahap kesabaran Rita dah sampai maksimum. tak sanggup agaknya suami beliau permainkan beliau begitu lagi... bila suka cari bini .. bila rasa tak suka tinggal aje gitu, bak kata Rita, tinggalkan dia dan anak2 tu macam sampah. Hmmm kalau I pun mau berasap kalau menghadapi situasi cam Rita ni...(psst sempat lagi nak komen ... weii.. comeiinyer Rita ni, lagi-lagi bertudung camgini)


sumber : rotikaya


Dah lama rumahtangga Rita Rudaini dan Aidil Zafuan ni bergolak... harap-harap kali ni dapat diselesaikan dengan baik dan bijaksana. Sesungguhnya Perkara Halal yang di benci Allah Adalah Perceraian 




10 comments :

  1. kita pon feningggg gak bca kisah diorng ni...yg jadi mangsa anak2 n isteri la...suami pula pendirian xpenah nk tetap...ciankan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian kat anak2 dan beliau sendiri, dengar dia cerita rasa cukup bersyukur dengan somi sendrik ...

      Delete
  2. sian kan...gaduh2...nnt ada bby ke 3...gurau aje...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIHIHI ... SELALU JADI CAMGITU LE KAN BADA.... TAU2 PEGNEN PULOK..

      Delete
  3. semoga mereka bersama semula dan jangan ada yang cerai berai
    amiin

    akak, kalau nak buat link kat atas tu, kene register dulu . .
    tekan jer "get the code "

    ReplyDelete
  4. Harga yg perlu dibayar bla bergelar celebrity.. apapun kesian anak2 yg masih kecik dan x mengerti

    ReplyDelete
    Replies
    1. CELEB PUN CELEB GAK.. TAPI TANGGUNGJAWAB KENA ADA ... KANNN..

      Delete
  5. tak reti nak komen apa-apa..terserah pada mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUP MEREKA SENDRI KENA FIKIR MASA DEPAN MEREKA BERSAMA ..

      Delete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI