KACHINGG $$$$

Thursday, 10 May 2012

Dinner ready .....


Jom makan, asam rebus ayam, dan daging masak kicap black pepper di tambah lagi dengan ikan masin goreng .... mmm memang membuka selera....

5 comments :

  1. asam rebus ayam tu cane ye mayang?
    sama cam ikan tapi tukau ayam eyh??
    nampk menarik..akk x penah terai pon..
    :)

    ReplyDelete
  2. kak mimi main campak2 aje.. cili di blend ngan bawang putih+bawang beso+ halia (sikit aje)+ serai (nak mesin sekali boleh atau just titikkan kedalam periuk pun ok gak) + lengkuas (sikit aje, lau x de pun x pe) + tomato (1 bj klu besar, 2 bj kalau kecik).. masuk bhn kisar dalam periuk.. buh air . kemudian masukkan ayam ... tunggu mengelegak... masukkan air asam masuk bunga kantan, masuk tomato potong.. (mayang belasah masukkan jugak bendi sbb nak abiskan stoknyer). done bleh makan ... sesuai utk org2 diet ...

    ReplyDelete
  3. tq share resepi nyer jrg org buat ayam masak asam rebus.. bleh cuba ni

    ReplyDelete
  4. wahh...ok ..ok..
    akk terai nanti..
    tetibe rase lapau hihihi

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya... err terbau sampai kat blog saye :D Tu la yg datang singgah tu salam kenal :)

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI