KACHINGG $$$$

Monday, 9 January 2012

ROZITA CHE WAN.....GAMBAR2 DULU DAN KINI

Tengok gambo Kak Ita ni kat blog fieda... mak aihh terkejut gak le ... lainnyer dolu2.... camne le leh mekober sampai cantik camtu sekali... agak2 saya pun bleh tak di mek oberkan jadi cantik camgitu..... HAHAHAHHAH.... bleh..bleh... sampai pecah cermin pun bleh... sape tau kann..... makin menjanda makin cantik... tapi opppsssss... tp please saya x mo jadi jande ekkkkk... I sayang kat somi I yg I cinta cintun sesangat tu tau...... harap2 cik abe saya tu camtu gak le ekkk...

SUATU KETIKA DOLU-DOLU.......

Gambar Rozita Che Wan Masa Muda


SEKARANG...



Kannnnnn......... cantik kan dia ni.............

8 comments :

  1. makin lama makin bergetah..

    ReplyDelete
  2. salam,

    Memang cantik sangat....satu anugerah dari Allah...tapi Kak Ros rasa la kan,lagi cantik kalau pakaian dia tu bersopan sikit...pasai kita ni kan ka orang islam....

    ReplyDelete
  3. BETUL KAK ROS.. DIA TUTUP GAK TAPI TUTUP TANG MUKA AJE CAM ALA2 PURDAH AYAT2 CINTA TAPI TANG BAWAH DIA PLAK TERBUKAK ABIS.... CAMNO TUUU....

    ReplyDelete
  4. Yang part tutup atas dan buka bawah tu memamng kak Ros tak brapa berkenan weh!!!

    ReplyDelete
  5. assalam mayangsayang..thanks sudi singgah !!..ehem apa rahsia dia jadi cantik begini ek?..he2x..

    ReplyDelete
  6. pUAN ROS @ sinaranmenu.blogspot... tau tak pe kak, saya pun x berkenan akak.. mama aini rahsia dia mestilah sbb byk duit.. cuba x berduit x do le leh mekober camgitu

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI