KACHINGG $$$$

Thursday, 5 January 2012

1/1/2012 Besday Abe tersayang

Dah basi pun n3 ni tapi rini baru saya berkesempatan untuk apdet, maklum le sibuk ngan perihal anak2 sekolah lagi... 1/1/2012 merupakan tarikh keramat pada kami sekeluarga... ceh wahhhh... hahah ye le menyambut besday cik abg tersayang.. dan kali ni kami berhasrat nak sambut dengan kek besday air tangan isteri yg tersayang sendiri... hahahahahah... sayang ke?? jgn x sayang plak... abe oiiiiii...... mmg agak mencabar gak le sbb wat guna whipping cream tu... lagi2 wat bunge ros tu ... asik le melepek... kena le acik masukkan kat peti ais sekejap supaya ia set sket... x tau le mana silapnyer mungkin saya x pukul lebih lama lagi kot.... satu hal lagi time saya nak letak munge tu atas kek ..... tangan bergetar... takut sey, byk kali asik tergolek dok kat atas kek tu , terpaksa le saya wat lagi sekali munge2 tu... x tau le saya mungkin nebes sangat kot, satu lagi proses yg mencabar saya rasa masa melepa whipping cream ni atas kek.. mencabar gak le.. walaupun gitu byk yg saya belajo... rasa terharu gak le leh wat kek besday ni utk somi tercinta, x tahan somi siap cakap lagi kalau nak beli mahal ni mau rm50-rm60, kek cuma kek span aje tapi sedap gak le sbb guna whipping cream sbg icing dia x le manis sgt......




1 comment :

  1. ni blog baru k ana. yang lama tu dah kena removed. hu hu hu..

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI