KACHINGG $$$$

Tuesday, 13 December 2011

SHOUTMIX KENA BAYAR!!!!!

Perhatian suma para blogger yang menggunakan SHOUTBOX JENIS SHOUTMIX. Kalau perasan, baru-baru ni ada keluar Important Notice kat atas shoutbox tu. Klik untuk baca notis dari shoutmix tu. Dipendekkan cerita, service ShoutMix 'Free' akan dihentikan serta merta berkuatkuasa 1 Januari 2012. Tetapi, pengguna yang ingin terus menggunakan ShoutMix ini akan dikenakan bayaran sebanyak $0.99 setiap bulan. Sanggup? hehe.



Kesimpulannya, kita cuma boleh pakai ShoutMix ni sampai hujung bulan 12 ni sahaja. Tapi,  jangan risau. Cbox masih ada dan masih lagi free. Boleh daftar Cbox pula untuk meneruskan tradisi blogwalking anda. Sebenarnye Trafik ke blog ni banyak datang dari blogwalking. Lagi pun, senang nak sembang-sembang ngan bloggger lain. hehe. Nanti dah dekat 1 Januari, baru remove ShoutMix tu. Ready je la yer.  INFO NI SAYA DAPAT DARI SINI EKKK.. SAYA KOPIPES AJE...

2 comments :

  1. hehe..gambar shoutbox sy pun keluar kat cni :)

    sy dah follow balik, follower ke 22

    ReplyDelete
  2. ye le pamie... pinjam tau ... info penting ni nak kasi kengkawan akak info sket... tq ekk

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI