KACHINGG $$$$

Tuesday, 22 November 2011

KOLEJ KOMUNITI SELAYANG

Saya mmg pengikut kursus tegar di kolej komuniti ...(ye la tu baru aje 4 kelas attended) ... nak warwarkan kat sini mai le kita g kursus kat kolej komuniti.. byk cawangan sebenarnya seluruh malaysia.. so check it out ye... kat laman website masing... yuran kelas pun murah aje kengkawan rm20.00 aje x mahal pun .. kendian korang belajo le ape2 kursus kat situ dari ke andaman, urut mengurut, hiasan, interior design, tarian, bahasa, rawatan, baking, perhiasan, jahitan, dekorasi, komputer, grafik, sains kesihatan, kulinari , bakeri dan konfeksinari... dan banyak lagi le .. suma ada .. utk tujuan menaikkan taraf hidup masyarakat setempat.. cam nak wat dari umah ke?  side income ke... mmg itu pun tujuan sebenarnye... Nama progrem ni ialah KURSUS 1 MALAYSIA ekk kengkawan ... so jgn lepaskan peluang... mmg ramai x tau lagi pasal program ni.. so kesempatan ini saya harap maklumat ni akan dispreadkan lah yekk...

Ok cukup la tu ekk.. nak cite pasal g kursus jahit baju kurung tradisional yang saya amik kursus di kolej komuniti .. adoila penatnyer x tau nak cakap ... ke saya sorang aje yg rasa camtu ... x tau le nape lambat sangat pik up saya ni.. org lain dah siap baju... saya dok sik le pasang pesak.. salah aje.. kendian cekgu suoh tetas balik ... adoila cekgu lau camtu bila masa baju saya nak siap ... tapi betul gak cikgu tu cakap ... kalau nak wat baju bio le dari mula tu belajo wat nyer kemas dan teratur ... lau dari mula belajo pun cam amik mudah dan x kemas sampai bila2 pun kita akan wat camtu ... takpe cikgu saya akan berusaha lebih lagi.. saya akan dengo segala tunjuk ajo dan nasihat cekgu....ase kelas ni le yg paling stress.... minggu depan ada sambung lagi kelas menjahit kain dia lak... tapi kali ni saya dah siap2 study dah modul dia.... ceh wahhh

Sabtu last week (19/11/2011) kursus jahitan baju kurung saya clash lak ngan kelas baking saya (baking ni last date) nak gamble kan kelas jahitan ni lak rasa sayang , ye le dah bayo kan walaupun murah tapi duit gak tu .. nak tak nak .. terpaksa le saya jadi supper mak sekejap ... g kelas baking .... kek masuk oven .. lari sat kat kelas jahit... cekgu jahit bagi taklimat kat grup pertama saya lari lak kat kelas baking.... bancuh2 adunan kek ke 2, larik balik ke kelas jahitan ... adoila mmg penat lau x kuyus lagi x tau le aku... hahah.. balik umah mmg flat... makan siap terus aje zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tak tau le ape jadi kat en somi dan 4 org anak2 aku yg comel2 tu... adoila .... WAT ABG TERSAYANG EN HARUN HANAFI .. terima kasih kerana selalu bersabar dengan Yang ekkk..... dan tenkiu sbb jaga anak2 kita yg sememang nyer aktif2 belako... mau taknyer ... suma boys tau ... yg tecit tu aje gegurl .... aritu dalam kete dengo le somi mengadu .. "Yang Tv PS2 kita rosak.. anak2 dok main bukak... tutup ...bukak... tutup lama2 berasap terus... adoila terbako le tu ... nampaknyer kena le beli baru ... yg lama tu kita bako aje le... heheheheh.... , lagi satu yang dekoder astro kita, Yang  pun rosak gak .. tak tau le ape depa wat ... tau2 lampu lip lap dia langsung x de dah....aku lak ngan selambernyer kuar ayat "ALAMAK  bang x dpt le kita nengok bola sukan sea nanti ...." itu yg aku terfikir .. nak wat camne dah terminat ngan .... ONG KIM SWEE tu .. comel le plak.... walau ape pun aku ucapkan TAHNIAH PADA PASUKAN BOLA HARIMAU MUDA KITA CAYALAH ....AUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..............(psst nanti aku tempek kan gambo g kursus tu ekk , sonok nengok kursus hiasan bunga leh bawa balik sirih junjung balik,, kursus kek leh bawa balik kek ... kursus simen ferrro... issh yg ni tak leh bawa balik ekkkkk)

3 comments :

  1. Rajin betul myg pi kursus ek. Kagumm..

    ReplyDelete
  2. ye le kak.. nak murah .. camgitu le...

    ReplyDelete
  3. If you are going for mοst excellent contents like I ԁo, only
    gο to see this sitе еveryday аs it presents quality
    contеnts, thanks

    my web blog: payday loans

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI