KACHINGG $$$$

Wednesday, 10 August 2011

SELAMAT BERPOSA SUMA

Sedar tak sedar dah 10 hari kita berposa di bulan remadan ni.. di kesempatan ini rasa belum lambat lagi saya ucapkan selamat berposa untuk suma rerakan saya serta sahabat handai saya..Hari ni saya nak update berkenaan kelas memasak saya.. sonoknyer bila join kelas tu... walaupun berposa dan x dpt merasa bagai.. saya x kesah asalkan saya dapat ilmu di dada .. tenkiu utk cikgu yg ajar aritu iaitu CIKGU RAHAYU TAHA... semoga Allah membalas jasa cikgu yek.. Jom kita layan gambar2 masa kursus aritu :-


Cikgu sedang mengajar.....
Hehehe.. aku kasi sibuk sket kat situ...
Amacam....hehehhe.. ada memacam bentuk kek...
Proses melepa kek.. aku rasa part ni le yg paling mencabar untuk org2 yang x creatif cam aku ni...


kek2 yang di hasilkan.. x sangka leh wat kek camtu ... ahaks......

Sila abaikan ekk.. Kualiti gambo yang x de koliti ni .. maklum le amik ngan hp ajek... nanti bila aku dah kaya sket leh beli kamera yg .. ????? aku pun x tau ... hahahahahhhaha.. buta kamera ....hahahahha

Ok le sampai di sini aje le posting saya.. next saya akan postingkan resepi2 kek yg saya belajar kat kelas tu ... bukan ape .. saya takut hilang lak nanti kertas2 resepi ni.. so kalau dah masuk dalam blog ni terselamat le sket...

1 comment :

  1. saya pun x reti menghias . asal boleh mkn udah le ... heheheee

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI