KACHINGG $$$$

Tuesday, 2 August 2011

gila membaking

Aku mmg minat membaking tapi x penah dalam fikiran aku nak jadi seyes macam sekarang.. sonok rasanyer... aku kalau susah2 ati mula le kuarkan arte khazanah aku... jar metrik, weight metric, spoon metric, tepong, baking powder.. stat le membaking ... rasa tenang aje.... hilang suma masalah; kendian tu bg le anak2 aku makan ... kalau abis lagi le aku senang ati... la ni tengah memikirkan cara camne nak menambah ilmu dalam baking membaking ni....  dah daftar wat kukis raya, kendian kelas wat roti... emm yang ni mmg frust, aku terlepas tarikh dia .. biasa le gara2 somi aku tek over h/p aku, biasa le bila bil, x bayar h/p prepaid haku le jadi mangsa untuk dia koling menkoling member2 dia, so org giat mara tu kol somi aku x amik so dia assume aku x mo join le kelas roti tu... frust gilerrrrr.... tapi x pe pada 6, 7 & 13 aku ada amik kelas kek dan hiasan kek kat kolej komuniti selayang ...  x sabar rasanyer ... YA ALLAH permudahkan semoga semuanyer menjadik....... semoga bertambah improve le segala skill membaking aku .. ok guys ape2 nanti aku update ekk...

1 comment :

  1. saya pun minat membaking tapi x pernah masuk kelas . cuma try n error sesuka hati je ... heeee

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI