KACHINGG $$$$

Tuesday, 2 August 2011

Create blog

arini bermula le satu sejarah aku mula stat wat blog.. hik..hik.. org ada blog aku pun nak ada blog.. kata org x nak ketinggalan le.. aku, cam biasa le orang dah nek bullet train aku ni masih lagi le terkedek2 naik ketapi wap... hehehheh x pe le , at least ada gak... ceh wahh....EMMM.. ape yek nak di muat kan dalam blog ni .. yg penting aku nak masukkan resepi2 yg aku dah kopi pes kat tenet ni .. leh simpan sok2 kalau aku nak selidik2 resepi senang sket.. x de le perlu aku mengodak2 kertas A4 yg melambak2 aku print tu.....

2 comments :

  1. K ana simpan resepi dlm buku diary kecik je. Cute. Boleh usung sana sini. Nk beli bhn pun usung buku resepi pi bakeri.

    ReplyDelete
  2. ye ke kak ana.... hehehe .. susah gak ekk lau masuk dapo bawa lap top...

    ReplyDelete

MAI LE KLIK RAMAI-RAMAI